Cerekarama


I adalah peminat cerita melayu. Tp secara jujurnya tak banyak cerita melayu yang hebat atau yang paling penting sgt terkesan kat ingatan kita ; eg Kuch-Kuch Hota Hai, Kungfu Hastle
Sape yang tak ingat cerita2 tu kan.
So pada I ada 1 cerita cerekarama yg boleh menjadi ingatan bg diri I sbb jalan cerita yang hebat dan pelakon yang hebat juga.
Cerita ni biasa2 je, tak perlu lah nak kena sexy2 macam nak kena berkemban atau perlu kena shoot kat oversea sbb nk musim sejuk ke nak pakai baju tebal2 ke... ohh so typical  cerita melayu.. Ohh lupe2 satu lagi baise nye cerita melayu mesti Hero nya kaya dan HENSEM yang amat dan Heroin nya kena sgt le PRETTY yang memang menjadi pujaan se Malaya.
Ok, back to the cerekarama on 18/2/2012 , cerita terbitan Pn Ziela Jalil, sorry I tak ingat pengarah ngan penulis skrip nya..

ZIELA JALIL

Teraju utama cerita ni Nora Danish  yang memang comel  dan Beto Khusyairi , pendatang baru yg hebat skill lakonan nya
NORA DANISH
BETO KHUSYAIRI
Dan dibantu oleh pelakon yang memang besar nama nya dalam industri seni tanah air , Irma Hasmie dan juga Zul Ariffin

IRMA HASMIE
ZUL ARIFFIN

dan inilah kisah nya  JUJUR AKU DAYUS



Well Done Cerita ini ! 

Ta..Ta..Ta

Comments

Post a Comment

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Popular Posts