HaRi EsOk

To be honest, I mmg tak boleh sabar untuk menanti hari esok
The day I will turn 3-series. Macam-macam perasaan yang ada :
  • Takut - maybe the number tu mcm tell you dah tua , but it just A number
  • Proud - lebih matured (ye ke) , for the reason I am now
  • Happy - surrounding with my loves one ; hubby yang mmg I can describe his kasih sayang , Eiris yang growing up so fast n sgt smart, parents, and friends
  • Sedih - nak tinggal kan alam remaja / muda  ini
And many more kan.. Anyway, I want to wish myself  Happy Birthday

Ta..Ta..Ta

Comments

  1. happy beday...no tu bukan ukuran..kalau orang tak tanya..diam2 jela..hihi :))

    ReplyDelete
  2. anyway advance birthday wish dari saya ;)

    ReplyDelete
  3. akak pun nak wish bday awal la..epi bday moga dilimpahkan rahmat n rezeki berlipat ganda.

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Popular Posts