Pre-Besday Party

Fuhh macam ada party liar plak.. sebenarnye last week (Friday,2/3/2011) , me n bestie aka opismate ngan bwk seorang body-guard, g lunch kt Tony Roma's , Sunway Pyramid.

Credited to Google Photo
Kami keluar awal sedikit dlm kul 12.20 gitu, ala awal sepuluh minit je, dan keluar secara berasingan , kerana ditakuti disyaki oleh rakan lain. Hahaha sbb nanti ramai yg nk ikut.. Kopak le I kalau nk kena belanja sume org.. Hehehe

Bila tiba, ngan nak menunggu food sampai tu mmg lama ler..  So kiteorg cm biase le, sebuk berbual2 &  bergossip2..

Now it serve the food




Dan ini adalah food I, I mkn ikan je sbb weekend dh janji ngan hubby I nk mkn steak lg .. Motif, kalo setiap hari steak, maka I pun sama je ngan steak.


And it is really an enjoy pre-besday party for me , kan.. 

Ta..Ta..Ta..

Comments

Popular Posts