Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, 12 March 2012

Udang Galah

Ari Sabtu lps, mak ngan ayah sy dtg umah.. Sbb utama dh tau dah ; nk jumpa cucu die kn.
But then bagus juga, mak bwk udang galah yg dh digoreng.. Sbb kalau tak goreng , nnt busuk plak smpi KL.. Maklum la kg tu sgt jauh nk ke KL.
Sbnr nye, udang galah tu mmg untuk cucu die, sbb cik Eiris slalu kata "sedap nye udang".
Skrg pun mmg tgh musim udang galah kt kg, n harga die ok lah kalau nk compare ngan kt KL ni.. Mmg jauh le beza nye..
N mummy n daddy yg habiskan udang yg sgt sedap n sgt besar yer..

2 comments:

  1. bsrnyer udang tu,... mmg puas hati mkn

    ReplyDelete
  2. wah kakakkkkkk..aku juga sangat gemar udang galah

    ReplyDelete

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Weekend Trip to Batam

Pelan asalnya , we all nak ke Tanjung Pinang last weekend, tapi sampai je kat kaunter tiket, fery ke Tg Pinang takde jam 930 pagi. Huh. So a...