Wanita Besi


Ahkak tak pernah cite pasal keje ahkak sgt dlm blog ni. Sbb bukan nya orang nak paham sangat keje yang ahkak buat. Even Husband ahkak pun kata, keje ahkak ni byk sgt stress nye. so memang xbest kan.

Ye lah, bila dengar title "puan engineer", wah macam bangga kan. Even tok nenek sedara mara pon rasa bangga jd "engineer".. hahaha

Sebenarnye, bagi girls yg semata amik course civil engineering nak jadi engineer yg gile glamer tu, dinasihatkan lupakan je lah. Baik korang amikcourse yang lebih baik seperti marketing ke, software engineer ke.Keje civil engineer ni sgt tough dan sgt tak cool ; sbb kena berjemur.

Kalau secara dasarnye, keje civil engineer ni tak ubah macam bangla kontrak tu ataupun indon kontrak buat rumah. Keje nya kena check besi , kena tengok lori simen datang. Ada yg lagi haru, check kolam taik je (kumbahan).

So, stop sini dulu citer keje ahkak ye.Mari ahkak kongsikan gambar2 simpanan ahkak tentang keje ahkak.










Temasya , Glenmerie Shop Office

I&P Renovation (Setiawangsa)

Comments

Post a Comment

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Popular Posts