Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, 22 October 2013

Birthday Celebration ; Eiris Diana


Ehh terlupa nak buat post pasal hari jadi kakak Nena. Teringat hari ni, sebab hari ni besday adik Daafi yang ke -1. Happy Birthday Daafi

Sebenarnya hari jadi kakak Nena adalah pada 28-September-2013, tapi tu hari Sabtu dan mummy pun ade kelas pada hari tu. Tak de celebration pun kat rumah, cuma daddy belikan kakak Nena hadiah. Hadiah ni pun atas permintaan kakak Nena. Apalagi patung Barbie le.



Apa yang dirancang ialah, nak adakan sedikit celebration kat tadika kakak Nena. Jadi, birthday celebration tu diadakan pada hari Isnin, 30-September-2013. Sebab nya, bila dia celebrate dengan rakan-rakan mesti lebih gembira kan. lagipun, nampaknya kawan-kawan kakak Nena selalu mengadakan celebration kat sekolah. Tiap hari kakak Nena mesti bawa balik goodies bag / jajan.

Jadi malam Ahad tu, mummy sibuk nak sediakan goodies bag tu.Tapi mummy siapkan dalam bekas makanan. Kakak Nena pon membantu menyiapkan goodies bag tu.

Ada Kek Apollo, Jelly , Roca & Apam Polkadot 

Kakak Nena tolong masuk kan cokelat Roca
Esok paginya, mummy nya yang bercuti (excited) nak sambut birthday kakak Nena. Sebulan sebelum tu , dah tempah kek "barbie" daripada Citarasaku . Kek coklat ngan creame cheese.


Rupanya hari tu pun ada seorang lagi kawan kakak Nena yang buat celebration, Naufal.


Nampak kakak Nean Nena sangat gembira hari tu. Baguslah... Sekurang-kurangnya walaupun sambutan nya agak sederhana, namun ia membuatkan princess mummy happy. love u lots, sayang. 






8 comments:

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...