Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, 21 October 2013

Boroi



Huhuhu statement memang hebat. Cehh mesti bangga kan abang2 kawasan yg semakin hari perut nya semakin ke hadapan. 

Memang ni kera normal case je, lelaki bila sudah berkahwin , bertambah ukur lilit perutnya. Sebenarnya perempuan pun begitu, tetapi kena maintain jaga: sebab tak nak nampak ketara sangat perubahan sebelum dan selepas kahwin. Tu yang wanita sibuk amik ubat langsing lah, g slimming center lah , pakai PB**. 

Tapi si suami bila bila perutnya semakin besar, sibuk kata, ni lambang lelaki gagah...errrkkk gagah le sangat. Macho lah ade perut. Alasan !

Tapi secara jujur dan ikhlas nya, memang bila lelaki berperut besar(boroi) adalah sexy. Sebab bila berperut besar, lelaki itu nampak berketrampilan dan lebih matang. Bila matang, pasti dia lebih bertanggungjawab terhadap keluarganya dan pasangan nya. 

Di sini nk kongsikan gambar2 lelaki tersayang ahkak sebelum dan selepas berkahwin. Ahkak rasa memang semakin Macho my man.




No comments:

Post a Comment

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...