Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, 12 October 2013

Krabi: Island Hopping

Mari sambung ber-blog, sementara ada waktu ni. Kerana selepas ini mungkin kesibukan bakal melanda.

Masih lagi berkisar Krabi. Ni pasal g island hopping. Kiteorg g 4 island, tapi serius dah lupa nama island2 tersebut (maafkan daku).  Mmg seronok g island ni, yg paling best part beach. Yg tu paling ditunggu2 sbb ahkak ni meminati keindahan laut.










Tu tadi kt island yang pertama. Naik je bot, Daafi tertidur. Penat sangat gamaknya siap dapat tangkap ikan kat tangan tu. 

Island yang kedua pula, Nena turun dulu ngan daddy nya. Sbb si Daafi masih tidur. Tapi lepas Daffi bnagun, sempat lah juga turun drai bot. Bagi makan ikan . Giller ika2 kt situ, macam main kat tapak tangan. Masa tu dh tengah hari le, fuuhhhh dia punya panas tu , mmg sangat terik. Kalo yang ala2 takut hitam, dinasihatkan jangan g island hopping ni, sbb mmg akan hitam, Tapi omputih mmg nk hitamkan kulit, apa dia kisah. berbogel pun ada. Gasak korang. 











Lepas naik bot nak ke pulau yg ketiga, Nena pulak tertido. Ala mcm take turn pulak. Utk pulau yg ketiga ni, ahkak tak turun, sbb ye la, anak2 nya kn tido, yg satu tu terlompat2 kegembiraan. Maka daddy je turun snorkel. Ada dia captured beberapa gambar underwater. 







Tu je yg sempat diupload kat entry ni. Utk yg last island, kiteorang berhenti utk lunch. Kat situ byk gerai2 jual makanan Thai, yang paling best Somtam. Gambar nye dah post dlm entry sebelum ni. 

Ta--ta--ta--

2 comments:

  1. wahhhh jernihnya air laut, cantik krabi ni, teringin pula nak pergi, sesuai ke untuk honeymoon package?

    ReplyDelete

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...