Krabi: Swimming Pool

Dah lama nak tuliskan pasal aritu kiteorang g Krabi, tapi yelah, sejak2 dah ada instragram ni, malas nak berblog, sbb semua dah di upload kat instagram. Dah tak suprise pun. Semua gambar dah nampak. Ceh,.

Tapi pagi ni, masa wat assignment guna laptop ni, baru terperasan, ada lagi gambar2 masa kat Krabi tu lom upload. En somi transfer gambar dari camera kt laptop pon xnak bagitau. Deng.

Jadi baru lah terperasan masa godek-godek folder dalam ni. But mostly gambar2 yang tersimpan ni yang underwater ...Haahhhhaaahah kan underwateredition tu. Sama ngan name blog ni. Best.

Yang fist ni, gambar our first day swim kat swimming pool hotel je. Daafi pun nampaknya tak takut air. Masa tu Daafi baru berumur 6 months. Tapi sama hebat ngan kakaknya, Nena tu sibuk berenang. Walaupun bukan lah expert swimming macam anak si Dr. SMS tu kan. Tapi ok lah, compare to mummy nye yg mmg failed berenang.










Hotel ni sgt best, servis dia tip-top walaupun bukan lah 5-star ka. Tapi cara dia layan guest dia mmg superb. Sampaikan owner dia sendiri layan guest. Mmg tak sangkakan tu owner hotel ni. Sampaikan ahkak masukan tips utk hotel ni kt tripadvisor. Boleh tgk review ahkak. Hotel ni nama Aonang Cliff Beach Resort.


Ni lah review yang di-reply oleh owner nya, dik...

Untuk gambar2 yg berkaitan dengan hotel ni buleh lah rujuk entry sebelum ni ttg Krabi : Krabi:Overview 










Comments

Popular Posts