Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, 23 October 2013

Post Birthday Party

Semalam kan besday anak bujang mommy.




Ada small celebration (ala cake cutting) je kat umah. Kek pun kiteorang beli yang kecik je. Kek marble cheese. 

Petang tu, after amik kakak dan Daafi dari umah bbsitter, kita pon tiup lilin, nyanyi lagi besday and potong kek. 

Seronok Daafi dapat potong kek. 






4 comments:

  1. sedapp je bila tngok kek tu..Lapar la pulak hihi

    ReplyDelete
  2. hepi beday daafi...
    semoga jadi anak yg soleh ye sayang...


    salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...nice blog!!

    ReplyDelete

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Weekend Trip to Batam

Pelan asalnya , we all nak ke Tanjung Pinang last weekend, tapi sampai je kat kaunter tiket, fery ke Tg Pinang takde jam 930 pagi. Huh. So a...