Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, 19 October 2013

Selfie


Ye tu la yg my husband tak faham. Sebab dia memang susah le nak bergambar, mungkin tu norma-norma seorang pixman kan.

Kalau tanya wife dia, confirm memang expert bab-bab selfie ni. Dah memang 24-7 main henpon. Media socials semua ada. Mestilah tau cemane nak selfie kn.

Anyway, tu gambar my husband dlm ERL. He left me for his works at Kuching. Sob-sob... 


No comments:

Post a Comment

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Weekend Trip to Batam

Pelan asalnya , we all nak ke Tanjung Pinang last weekend, tapi sampai je kat kaunter tiket, fery ke Tg Pinang takde jam 930 pagi. Huh. So a...