Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, 10 November 2013

Ihtifal 2013

Last week, tadika kakak nena telah mengadakan ihtifal (konvo & penyampaian sijil) . Majlis tu berlangsung di Kuliyah of Engineering, IIUM. Wah kecik2 lagi dah ada konvo, siap dekat universiti lagi. Kelas.Dalam tentatif yang diarahkan oleh teacher kakak nena, mesti datang pukul 730 pagi utk berkumpul, tp kitaorang sampai dalam pukul 800 pagi. And yet still ramai lagi yang belum datang. 

Acara telah bermula pada pukul 915 pagi dengan dimulakan dengan nyanyian Asma'ul Husna dan bacaan doa. Seterusnya, ucapan daripada pengasas Lilttle Caliphs, Puan Hajah Sabariah. 

Ini lah Founder Lilttle Caliph


Seterusnya, part yang paling seronok, acara persembahan daripada pelajar2. Since kakak nena baru 4 years, and tak dapat sijil lagi, dia cuma participate dalam acara nyanyian. Itu pun siap ada rehearsal lagi. 


Tema untuk ihtifal tu adalah Free & Save for Palestine. Jadi kesemua persembahan adalah berkaitan Palestine. Dan nampaknya, ibu bapa yang terlebih happy. Dapat melihat anak2 menyanyi. Bangga! 
Ni adalah pose2 mommy pula masa ihtifal tu.

No comments:

Post a Comment

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Weekend Trip to Batam

Pelan asalnya , we all nak ke Tanjung Pinang last weekend, tapi sampai je kat kaunter tiket, fery ke Tg Pinang takde jam 930 pagi. Huh. So a...