Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, 22 November 2013

Reunion SMAPK 1995-1999

Wah last saturday, ahkak g reunion batch secondary sch. Ahkak dulu sekolah agama berasrama penuh(google je kalau nak tahu kehebatan sekolah ahkak tu).

Ahkak mula masuk SMAPK tu tahun 1996, lepas je UPSR terus dapat masuk asrama, dah le jauh kat Kajang. Eh homesick jugak lah. Ye lah umur pon baru je baligh kn. 

Belajar kat SMAPK tu ade requirements nya, ye lah sekolah bestari, Jadi masa lepas PMR pun ada ramai yang terkeluar, ahkak masih stay. Ok lah, takde lah straight A's tp kurang satu je A. 

Ok cukup ttg kisah itu, so reunion ni kira yang kedua di adakan. Yang pertama dulu tahun 2004 gitu. Masa tu masih anak dara muda belia. Ehh jap ade kot gambar lama.. 


Reunion yang kedua ni diadakan di Bangi Golf Resort. Untuk kali ni punya reunion, kebanyakan nya datang dengan spouse dan anak-anak. Tp ahkak datang solo. Hehe datang dengan Eiris je. Daafi kat umah ngan daddy. Mioooww.


Tujuan diadakan reunion ni, nak get back lah ngan friendster2 huh. Ni pon diadakan masa tea time, so light food je yang disediakan seperti wedges, sandwich, puding, ayam goreng. 

Ramai lah yang hadir , dan semuanya sudah bekerjaya yang hebat-hebat. Tak kurang juga yang mempunyai pasangan yang hebat dan anak-anak yang comel.


Dan sememangnya tujuan ahkak datang ni, semata nak amik gambar. Kan ahkak ni ratu media social. Lets enjoy pose-pose ahkak di majlis itu:









Then, orang lain kebanyakan nya dapat lucky draw, tapi ahkak memang nye tak untung lah, tak dapat apa2. But overall it is a good begining to catch up with the people. 

#smapk9599 : ahkak juga yang initiate hashtag...:)


3 comments:

  1. seronok bila pergi reunion macam ni kan kak, dapat jumpa kawan2 lama dan mengimbau memori lama....

    ReplyDelete
  2. Assalamu'alaikum. Greetings, please visit my blog or directly to https://play.google.com/store/apps/details?id=air.PuzzleBarbie and https://play.google.com/store/apps/details?id = air.PuzzleEducationKids jugahttps :/ / play.google.com / store / apps / details? id = air.PuzzleDinosaurs, there are lots of good puzzles to sharpen and educate the intelligence of children, maybe you have children, sister, young niece, please try FREE, may be useful. sorry if not pleased, thank you.

    ReplyDelete
  3. bila ada waktu, singgah di blog saya ya

    ReplyDelete

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...