Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, 14 November 2013

Stay up


Ni sape yang stay up ni?

Skrg keaadan dh sgt kritikal, thesis perlu disiapkan.. ohh ahkak nk grad dik sem ni, tak nak extend.

So kena gagah kan diri memalam (sebab masa tu je yang Daafi tak kacau), membuat analisa. Ni lom lagi kes nak kena reject ngan supervisor. Last sem je, lima (5) kali dik dissertation ahkak di reject mentah2. Menangis.

So target by next week nk submit kat supervisor, nak suruh check, and do the correction. Doakan lah kegagahan ahkak mengharungi fasa terakhir pembelajaran ini. 
Titik!

No comments:

Post a Comment

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...