Stay up


Ni sape yang stay up ni?

Skrg keaadan dh sgt kritikal, thesis perlu disiapkan.. ohh ahkak nk grad dik sem ni, tak nak extend.

So kena gagah kan diri memalam (sebab masa tu je yang Daafi tak kacau), membuat analisa. Ni lom lagi kes nak kena reject ngan supervisor. Last sem je, lima (5) kali dik dissertation ahkak di reject mentah2. Menangis.

So target by next week nk submit kat supervisor, nak suruh check, and do the correction. Doakan lah kegagahan ahkak mengharungi fasa terakhir pembelajaran ini. 
Titik!

Comments

Popular Posts