Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, 21 November 2013

Tension

The word!

Gini kesahnya, kan nak buat dissertation. Jadinya, sekarang ni dah dalam proses penghasilan lah. 

Kiranya, dah tahap buat analisis daripada questionnaires kan. Ok dah le nak dapatkan data daripada orang ramai, memang susah lah. Padan muka daku, sebab nya dulu2 bila orang nak suruh buat survey, ko lari kan. Sekarang dah terkena. Karma.

Lepas tu ingat dah cun lah, dah siap table bagai, ingatkan dah siap.  Rupanya, nak ken aletak  kena letak description lagi bagai.. Damn it!



{ ni kesah hari ini: lagi haru, supervisors nak check pulak questionnaires tu cemano?
Woooooiii aku dah siap la buat table bagai, dah buat analisis. Aku rasa nak menjerit kala ini. Ehh supervisor aku ni kan memang mencari nahas dan kemarahan aku. Tapi aku terpaksa patuh sebab grading and marks semua dari dia.}

- untuk masa sekarang, aku sedang berkampung di UTM nak siapkan benda alah ni, tapi dah tersangkut sebab dia nak review questionaires, pastu nak distribute semula, pastu nak tunggu orang reply, pastu nak wat analisis semula. Aku rasa nak marah sangat ni.
- dan yang paling best, nak kena hantar kat UTM lagi sebulan. Tu maksud dah finalise ye.
-ok mari bertenang. jangan marah2.


No comments:

Post a Comment

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...