Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, 21 December 2013

Stacked Up works

Huh semalam baru dapat permission utk present dr supervisor. Selain itu ade juga mendapat; mendapat makian drpd supervisor. Tak sangka pula seorang wanita yg lembut begitu mengeluarkan kata2 kesat. Ok telan je , sbb nak abiskan juga master ni.

Esok, ada kelas dan juga ade final presentation. Slide untuk present esok pun blum buat lagi.. Bertabah lah diri!

Setelah itu, full dissertation perlu di hantar kepada supervisor pada 11/1/2014. Sebelum tu nak kena check lagi beberapa kali. Nak kena maki lagi.. Aduh mari lah tahan je diri ini dari menangis.

Assignment problem solving pun perlu di hantar pada 12/1/2013. Itu pun banyak juga nak disiapkan. Blue ocean lagi nak kena paham sebelum nak siapkan.

Kepala dah mula pening2 ni, ditambah dengan kurangnya tidur. Takpelah, mari kuatkan hati. Tak sampai sebulan lagi, harapnya semua ni akan berakhir.

Kemudian, di tahun baru ni, ada satu azam yang besar. Perlu mendapatkan title Ir. Dah bertahun kerja, inilah ultimate goal dalam engineering.

Wednesday, 18 December 2013

Jenguk Blog


Dah lama tak menjenguk blog ni..

Dengan kesebukan menyiapkan dissertation tu, ditambah banyak nye komentar daripada supervisor, fuhhh memey banyak le yang nak kena buat. Termasuk questionnaires pun nak disemak.. Ye , silakan2. Namun segala tu perlu lah diikut kan sahaja demi nak menghabiskan sesi pengajian ni. Namun, hari ni lagi sekali terpaksa membaiki dissertation ni, ohhh mengharapkan boleh membuat presentation pada hari Ahad ni. Mari memanjatkan doa!

Sepanjang tiga minggu lepas (exactly 15days), ahkak pulang ke kampung. Masa bekerja, memang susah sangat lah nak dok kampung lelama ni, terlanjur dah berhenti kerja dan cik nena bercuti sekolah, maka lama sikit di kampung. 

Nena berkaca mata

Anak2 le yang paling seronok berada di kampung. Si kakak memang seronok dapat bermain, ye lah kawasan pun lapang. Si Daafi pun sama. Lagi dah macam anak orang kampung, tak takut nagn binatang. Ye, anak jantan! Habis semua ayam dikejar, katak pun nak dipegang. 

Daafi basuh ayam

Berbonceng beskal

Dan sekembalinya ke bumi KL ni, meneruskan perjuangan menyiapkan project akhir yang berbaki. Selamat berjaya. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...