3 Cara Cepat Hamil Yang Berkesan


Bagi setiap pasangan yang berkahwin, momen mempunyai anak / zuriat sendiri adalah sangat berharga. Namun ramai pasangan yang hampa kerana terpaksa menunggu lama untuk hamil. Namun kini di sini secara UTAMA nya dikongsikan 3 Cara Cepat Hamil Yang Berkesan.

cara hamil cepat  • Ketahui Waktu Subur / Ovulasi anda 

Mungkin ramai yang beranggapan ini adalah perkara yang remeh dan sukar dilakukan, namun kesan nya sangat besar . Ada orang senang hamil anak pertama, tetapi sukar nak dapatkan anak kedua. Namun setiap wanita mempunyai kitaran waktu subur / ovulasi yang berbeza. Para wanita bolehlah minta pertolongan Mr Google untuk mendapatkan kalendar ovulasi anda. Dengan ini, anda dapat mengenalpasti waktu subur anda. Tika ini, lakukan lah sekerapnya hubungan suami isteri. Pasti anda cepat hamil

cara hamil cepat


  • Lakukan hubungan kelamin sekerap mungkin
Apa lagi yang anda mahukan daripada sebuah hubungan yang halal. Si isteri jangan malu "meminta". Yang suami pula keraplah usap-usap isteri untuk mengadakan hubungan. Kekerapan melakukan hubungan intim akan meningkatkan tahap anda cepat hamil. Percayalah. 

cara mahu hamil


  • JANGAN STRESS
Terpenting untuk cepat hamil. Uruskan stress anda. Kerana dengan ketenagan sahaja, kita mampu mengahyati hubungan kelamin kita. Dan pengeluaran telur juga sperma juga yang paling optimum dan paling BERKUALITI.

cara mahu hamilLalu bagi anda yang benar-benar mahu cepat hamil, bagi membuktikan kejantanan anda juga kesuburan anda, jangan tunggu lama-lama.E-book untuk cepat hamil ini ternyata berkesan. Klik sahaja. Popular Posts