Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, 19 June 2014

Sports Day Lil Caliph Kg Nakhoda


Last month, ada hari sukan sekola eiris. I am so happy sebab ni kali kedua menghadiri sports day eiris.
Eiris mmg aktif, dapat no 1 dalam acara sepit ketupat. Proud of you, sayang.


Yang tak sangka nya, en suami akak pun eksaited, siap amsuk acara sukaneak dan aerobiks. Sporting betul





** tapi by this time akak tulis entry ni, Eiris dah tak bersekolah lagi. Sedih memang sedih, tapi ada pengorbanan yang perlu dibuat.

No comments:

Post a Comment

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Weekend Trip to Batam

Pelan asalnya , we all nak ke Tanjung Pinang last weekend, tapi sampai je kat kaunter tiket, fery ke Tg Pinang takde jam 930 pagi. Huh. So a...