Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, 24 September 2014

Wedding Kak Lin





Kak Lin ni ex-housemate masa menyewa di Kelana Jaya dalam tahun 2005 hingga 2007 gitu.

On 13/6/2014 haritu, Kak Lin bersanding di Muzium Negara. Jadi ahkak pun pergi lah attend wedding tu. Wedding tu waktu malam, dalam kul 800 malam hingga kul 1200 malam.

Lepas Maghrib tu, ahkak pun bersiap nak g wedding tu. Sampai kat wedding tu dalam kul 830 malam gitu. Huh memang ramai orang sebab die buat untuk kedua-dua pihak, lelaki dan perempuan.

Husband ahkak g que amik food sambil akak chop meja le. Tapi sebab keadaan dlm tu crowded, and cramped with many people, dia jadi sgt stuffy. So lepas makan nasi beriyani tu, ahkak g beratur amik char kue teow, nak amik kambing golek mmg tak sermpat la. Ramai sangat orang.

Anak-anak ahkak paling suka makan ice-cream dan gula-gula ngan cokelat cair celup2 tu. Lepas tu kiteorang pun bergerak pulang sebab dah sangat panas dan ramai lagi orang nk tunggu tempat duduk nak makan. Sempat tengok lah kak lin berarak masuk.  Yang lain tak sempat nak tunggu. Tapi lepas tu gasak la kiteorang mengambil gambar.

Ok nak ucap Selamat pengantin baru kak lin.


No comments:

Post a Comment

Thank you for reading.
Spread your Love here. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...