Nak Sewa Bilik?

Ahkak ada menawarkan bilik untuk disewa. Lokasi nya di Kepong. Tapi untuk WANITA MUSLIM je ye. Yang abe-abe  jangan nak tanya ada tak untuk mereka.. hehe utk abe-abe ada, tapi bulan depan le ye..

Ahkak sediakan rumah yang fully furnished termasuk Unifi percuma, dapat katil , tilam dan bantal. Selain tu, rumah ni dah dilengkapi stove,peti ais, mesin basuh dan fully grill  gril ye.

Kondo ni juga dilengkapi security 24hours dan swimming pool dan mini market. Kemasukan untuk bulan November ni. Siapa berminat boleh menghubungi ahkak ye : 0132619887

Pintu yang ber gril


Ruang Tamu 

Peti Sejuk

Kitchen Cabinet with Stove

Master Bedroom

Toilet

Mesin Basuh

Comments

Popular Posts