Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, 24 November 2014

Belajar Berguru

Salam Keharmonian semua.

Meniti hari-hari terakhir di bulan November ini, seharusnya kita rasa gementar, kerana pantasnya masa berlalu, kini menjengahnya tahun baru. Bagi diri ini, saya tidak pernah sekali pun mempunyai azam tahun baru, tapi tiap kali akhir tahun, saya akan meng'audit' diri ini, apakah pulangan atau kejayaan yang saya kecapi sepanjang tahun tersebut.

Namun tahun ini berbeza, beza yang amat terang daripada yang terdahulu. Terakhir kini, saya kerap menghadirkan diri dalam kelompok manusia berjaya. Duduk sebaris mereka, makan bersama mereka menadah ilmu kejayaan mereka. Mengutip berlian-berlian yang mereka taburkan untuk saya.

Saya, di kelompok mereka, terasa amat kerdil lebih kerdil dari semut merah. Mereka semua sudah berada di atas tangga tersendiri membina nama dan empayar. Lalu, saya bertanya, tidak malu kah diri ini berkongsi bumbung yang sama dengan mereka? Jawapan nya TIDAK. Kerana menurut tuan guru saya, bina pondok kecil di tepi taman larangan Istana Kayangan.


MIFF Clay: Part 2 (tayammum powder)

Selepas mempekenalkan hand clay wash, satu lagi produk keluaran Miff Marketing adalah tayammum powder.


Harga retail untuk tayammum powder ini adalah RM9 sebotol. Ia mudah dibawa ke mana -mana dan sesuai untuk semua lapisan umur. Produk ini amat membantu bagi pesakit di hospital yang tidak boleh terkena air atau tidak boleh bergerak untuk ke tandas.

Sesiapa yang berminat boleh terus menghubungi saya.

Thursday, 13 November 2014

MIFF Clay : Part 1 (hand clay wash)


MIFF Clay adalah satu-satunya produk "tanah liat"/ "clay" yang diperakui oleh pihak JAKIM.

Pelbagai produk clay ini yang terdapat di pasaran bagi memudahkan Muslim mengggunakan nya dalam kehidupan seharian.

Produk yang terlaris adalah "hand clay wash" yang mana, clay telah dibancuh untuk penggunaan terus pengguna Muslim bagi tujuan penyucian daripada najis Mughalazah. Dalam pada itu, produk ini juga boleh digunakan segabai "hand sanitizer" yang biasa sahaja.


Produk hand clay wash ini yang datangnya dalam 500ml ini berharga RM18.



Saturday, 8 November 2014

Mana Nak Dapatkan Photo Book Yang Cantik

Eh.. Eh.. Eh.. semua tengah busy ngan kenduri kahwin, potong jambul anak le, yang ada lagi sibuk dengan bercuti ngan keluarga atau rakan-rakan.

Bila tengok timeline facebook, semua sibuk update gambar cantik-cantik. Huh lagi-lagi sekarang dah #trending kan ngan instagram, lagi banyak gambar yang di "upload".

Tapi ramai yang masih lagi nak abadikan kenangan gambar-gambar tu dalam photo book / photo album kan. Tapi huh tak sempat nak buat design sendiri. Nak suruh orang buat, cnthya nak suruh designer atau photographer memang dieorang charge mahal ler..

Ada sesetengah photographer tak nak pun ambil gambar kita untuk buat design sebab katanya gambar kita kurang berkualiti.

JANGAN SUSAH HATI !!!!!

Ni hah contoh design photobook yang dah siap tinggal masukkan gambar kita jer. Nak masuk kan gamabr pun mudah, takde lah kita perlu belajar bab-bab design photoshop ke. Mudah dan ringkas untuk orang-orang sibuk seperti kita.






Jangan lupa klik sini je, untuk dapatkan cnth2 design yang cantek2. Konfom tak nyesal punya. Ni jenis harga patut ni.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...