Mana Nak Dapatkan Photo Book Yang Cantik

Eh.. Eh.. Eh.. semua tengah busy ngan kenduri kahwin, potong jambul anak le, yang ada lagi sibuk dengan bercuti ngan keluarga atau rakan-rakan.

Bila tengok timeline facebook, semua sibuk update gambar cantik-cantik. Huh lagi-lagi sekarang dah #trending kan ngan instagram, lagi banyak gambar yang di "upload".

Tapi ramai yang masih lagi nak abadikan kenangan gambar-gambar tu dalam photo book / photo album kan. Tapi huh tak sempat nak buat design sendiri. Nak suruh orang buat, cnthya nak suruh designer atau photographer memang dieorang charge mahal ler..

Ada sesetengah photographer tak nak pun ambil gambar kita untuk buat design sebab katanya gambar kita kurang berkualiti.

JANGAN SUSAH HATI !!!!!

Ni hah contoh design photobook yang dah siap tinggal masukkan gambar kita jer. Nak masuk kan gamabr pun mudah, takde lah kita perlu belajar bab-bab design photoshop ke. Mudah dan ringkas untuk orang-orang sibuk seperti kita.






Jangan lupa klik sini je, untuk dapatkan cnth2 design yang cantek2. Konfom tak nyesal punya. Ni jenis harga patut ni.



Comments

Popular Posts